Franco-Soft
Magyar English Deutsch French Romanian Russian Slovak Ukrainian

Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy Ön nem a franco-soft.hu weboldal eredeti tartalmát látja. Jelenleg a weboldal külső szolgáltatás által lefordított tartalmát látja.
A nyelvi fordítás helyenként hibás lehet, illetve a weboldalon a pénzösszegek mértékegysége (pl. USD, EUR) esetenként helytelenül jelenik meg.
A webáruházban a megrendelés és kosár funkció kizárólag az eredeti (magyar nyelvű) weboldalon lehetséges.
A fordítás szolgáltatás kizárólag tájékoztató jellegű információk megértését szolgálja, és nem tekinthető hiteles fordításnak.
A Franco-Soft Kft a nyelvi fordítási hibákból eredő károkért nem vállal felelősséget!

Megértését köszönjük!

H-P: 10 00 - 14 00
H-V: 0-24


A Franco-Soft Informatikai Szolgáltató Kft. széleskörű informatikai szolgáltatásokat nyújt közigazgatási szervek, magánszemélyek, civil szervezetek, kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok részére.

Felismerve az informatika nyújtotta lehetőségeket egyre inkább elterjedtté válnak a közigazgatás területén, az üzleti szférában és a magánéletben is az ügyintézés és információszerzés egyszerűségét, gyorsaságát és hatékonyságát elősegítő automatizált folyamatok, a különböző területeket felölelő informatikai fejlesztések, alkalmazások.

A Franco-Soft Informatikai Szolgáltató Kft. fő célkitűzései között szerepel ezen folyamatok, alkalmazások megértése, feldolgozása, implementálása, karbantartása és informatikai támogatása főként egyedi igényekre szabott asztali és webes alkalmazások fejlesztésével.

Fő tevékenységeink egyike a honlapkészítés: weboldalak tervezése, szerkesztése, karbantartása, (kereső)optimalizálása. Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően korszerű technológiai alapokra épített professzionális (akár adminisztrációs felülettel ellátott) weboldalakat, illetve webportálokat készítünk, melyeket az elkészítést követően igény szerint karban is tartunk.

Mindezeken túl cégünk tevékenységei között szerepel a számítógépek és informatikai rendszerek üzemeltetése, felügyelete, javítása, információ-technológiai szaktanácsadás, oktatás, összetett adminisztratív szolgáltatások, valamint hardverek, szoftverek nagy- és kiskereskedelme.

Összefoglalva tehát a Franco-Soft Informatikai Szolgáltató Kft. a megrendelői igényeket szem előtt tartva, azokat maximálisan kielégítve az üzleti- és magánszféra szinte minden területén professzionális informatikai szolgáltatásokat nyújt mindenkinek.

© 2010-2023 Franco-Soft Informatikai Szolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva.