Franco-Soft
Magyar English Deutsch French Romanian Russian Slovak Ukrainian

Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy Ön nem a franco-soft.hu weboldal eredeti tartalmát látja. Jelenleg a weboldal külső szolgáltatás által lefordított tartalmát látja.
A nyelvi fordítás helyenként hibás lehet, illetve a weboldalon a pénzösszegek mértékegysége (pl. USD, EUR) esetenként helytelenül jelenik meg.
A webáruházban a megrendelés és kosár funkció kizárólag az eredeti (magyar nyelvű) weboldalon lehetséges.
A fordítás szolgáltatás kizárólag tájékoztató jellegű információk megértését szolgálja, és nem tekinthető hiteles fordításnak.
A Franco-Soft Kft a nyelvi fordítási hibákból eredő károkért nem vállal felelősséget!

Megértését köszönjük!

H-P: 10 00 - 14 00
H-V: 0-24
Szoftver- és alkalmazásfejlesztés


A Franco-Soft fő tevékenysége a számítógépes programozás. Szolgáltatásaink között szerepel a szoftverek és alkalmazások fejlesztése, a szoftverkiadás. Egyedi igényekre szabott professzionális asztali-, webes- és mobilalkalmazásokat fejlesztünk garantált minőséggel, versenyképes árakon.

Egyre inkább elterjedtté válnak a közigazgatás területén, az üzleti szférában és a magánéletben is az ügyintézés és információszerzés egyszerűségét, gyorsaságát és hatékonyságát elősegítő automatizált folyamatok, a különböző területeket felölelő informatikai fejlesztések, alkalmazások.
A Franco-Soft fő célkitűzései között szerepel ezen folyamatok, alkalmazások megértése, feldolgozása, implementálása, karbantartása és informatikai támogatása főként egyedi igényekre szabott alkalmazások fejlesztésével.

Cégünk Microsoft Windows és Java alapú asztali-, továbbá ASP.NET és PHP alapú webes szoftverek fejlesztésében kiemelkedő szakmai tapasztalatokkal rendelkezik mind üzleti, mind pedig közigazgatási felhasználói környezetben. Amennyiben Ön bármilyen tevékenysége során felmerülő munkafolyamatának automatizálását, illetve bármely tevékenysége professzionális informatikai rendszerrel történő támogatását igényli, forduljon hozzánk bizalommal!
További információért, ingyenes konzultációért, illetve árajánlatért keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, vagy látogassa meg Online ügyfélszolgálat oldalunkat.

© 2010-2023 Franco-Soft Informatikai Szolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva.