Franco-Soft
Magyar English Deutsch French Romanian Russian Slovak Ukrainian

Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy Ön nem a franco-soft.hu weboldal eredeti tartalmát látja. Jelenleg a weboldal külső szolgáltatás által lefordított tartalmát látja.
A nyelvi fordítás helyenként hibás lehet, illetve a weboldalon a pénzösszegek mértékegysége (pl. USD, EUR) esetenként helytelenül jelenik meg.
A webáruházban a megrendelés és kosár funkció kizárólag az eredeti (magyar nyelvű) weboldalon lehetséges.
A fordítás szolgáltatás kizárólag tájékoztató jellegű információk megértését szolgálja, és nem tekinthető hiteles fordításnak.
A Franco-Soft Kft a nyelvi fordítási hibákból eredő károkért nem vállal felelősséget!

Megértését köszönjük!

H-P: 10 00 - 15 00
H-V: 0-24
Szoftver- és alkalmazásfejlesztés

A Franco-Soft fő tevékenységi köre a számítógépes programozás. Szolgáltatásaink között szerepel a szoftverfejlesztés, szoftverkiadás. Cégünk teljesen egyedi igényekre szabott professzionális asztali és webes alkalmazásokat fejleszt garantált minőséggel, versenyképes árakon. Egyre inkább elterjedtté válnak a közigazgatás területén, az üzleti szférában és a magánéletben is az ügyintézés és információszerzés egyszerűségét, gyorsaságát és hatékonyságát elősegítő automatizált folyamatok, a különböző területeket felölelő informatikai fejlesztések, alkalmazások. A Franco-Soft fő célkitűzései között szerepel ezen folyamatok, alkalmazások megértése, feldolgozása, implementálása, karbantartása és informatikai támogatása főként egyedi igényekre szabott asztali és webes alkalmazások fejlesztésével.

Asztali alkalmazások:
Egy asztali alkalmazás előnyei, hogy egyetlen telepítőlemezzel installálható és internetkapcsolattól függetlenül adott helyi rendszeren futtatható. Hátránya, hogy heterogén informatikai környezetben más és más lehet a működési és telepítési mechanizmusa, illetve a fejlesztés szempontjából is más lehet a fejlesztési irány különböző rendszerek esetén.

Web alapú alkalmazások:
A szoftverfejlesztés fogalomkörében a web alkalmazás (angolul: web application) egy olyan szoftver, melyet a weben keresztül érhetünk el az interneten, vagy helyi (intranet) hálózaton. Napjainkban a web alkalmazások egyre inkább előnyt élveznek az asztali alkalmazásokkal szemben. Népszerűségük oka, hogy használatukhoz elegendő egy web böngésző kliens, mely szinte minden számítógépen rendelkezésre áll. Egy web alkalmazás talán legfontosabb fejlesztői előnye, hogy karbantartható, futtatható, módosítható a kliens gépek szoftverének változtatása nélkül. Így heterogén informatikai környezetben is ugyanolyan működéssel és felülettel rendelkezik.

Ellenőrző, állandó működésű alkalmazások:
Az ilyen alkalmazások közös tulajdonsága, hogy egy szerveren futnak, és mivel a szerver állandóan működk, ezáltal biztosítja az alkalmazás állandó futását is. Olyan esetekben előnyös a használatuk, amikor valamilyen ellenőrző/hibafigyelő tevékenységet szeretnénk automatizálni. Az ilyen jellegű, Windows Service alkalmazások tetszőleges feladat automatizálását, jellemzően meghatározott időközönként vagy egyetlen megadott időpontban elvégez egy előre definiált feladatot. (pl. ellenőrzi egy rendszer működését, és amennyiben bármilyen hibát észlel, SMS/e-mail üzenetet küld a hibáról)
A Franco-Soft jelentős tapasztalatokkal rendelkezik Windows Service alkalmazások fejlesztésében.

Cégünk Windows alapú asztali- és ASP.NET, valamint Silverlight alapú webes szoftverek fejlesztésében kiemelkedő szakmai tapasztalatokkal rendelkezik mind üzleti, mind pedig közigazgatási felhasználói környezetben. Amennyiben Ön bármilyen tevékenysége során felmerülő munkafolyamatának elektronizálását és/vagy automatizálását, illetve bármely tevékenysége professzionális informatikai rendszerrel történő támogatását igényli, forduljon hozzánk bizalommal!
További információért, ingyenes konzultációért, illetve árajánlatért keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, vagy látogassa meg Online ügyfélszolgálat oldalunkat.

Megosztás Google+-on
© 2010-2017 Franco-Soft Informatikai Szolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva.