Franco-Soft
Magyar English Deutsch French Romanian Russian Slovak Ukrainian

Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy Ön nem a franco-soft.hu weboldal eredeti tartalmát látja. Jelenleg a weboldal külső szolgáltatás által lefordított tartalmát látja.
A nyelvi fordítás helyenként hibás lehet, illetve a weboldalon a pénzösszegek mértékegysége (pl. USD, EUR) esetenként helytelenül jelenik meg.
A webáruházban a megrendelés és kosár funkció kizárólag az eredeti (magyar nyelvű) weboldalon lehetséges.
A fordítás szolgáltatás kizárólag tájékoztató jellegű információk megértését szolgálja, és nem tekinthető hiteles fordításnak.
A Franco-Soft Kft a nyelvi fordítási hibákból eredő károkért nem vállal felelősséget!

Megértését köszönjük!

H-P: 10 00 - 14 00
H-V: 0-24
Információ-technológiai szaktanácsadás

  • Eltévedt a 21. századi infokommunikációs fejlesztések nyújtotta lehetőségek útvesztőjében?
  • Számítógépet, laptopot, netbookot, tabletet vagy okostelefont szeretne vásárolni?
  • Informatikai fejlesztéseket, beruházásokat tervez?
  • Meghibásodott a számítógépe és a biztosítói kárügyintézéshez szakvélemény szükséges?
  • Egyszerűen csak szeretne tájékozódni az árakról, de nem tudja kihez forduljon?

A Franco-Soft segít Önnek!

Információ-technológiai szaktanácsadás szolgáltatásunkkal segítünk meghozni az Ön igényeinek és anyagi helyzetének megfelelő döntéseket. Legyen szó piackutatásról, elemzésről, tanácsadásról, pénzügyi tervezésről, vagy akár szakvélemények készítéséről, a Franco-Soft megbízható szolgáltatásokkal nyújt segítséget informatikai kérdésekben.

Szakvélemény kiállítása

Számos esetben előfordulhat, hogy egy meghibásodott számítógép meghibásodásának okát szakvéleménnyel kell igazolni. Az egyik leggyakoribb eset a villámkáros számítógépek biztosítói kárügyintézése. Amennyiben Ön a lakásbiztosítását olyan biztosító társaságnál (pl. Groupama Garancia Biztosító) kötötte, amely elfogadja független, külső szakértők vagy szakszervizek szakvéleményét, forduljon hozzánk bátran. A szakvélemény kiállításán túl elvégezzük a kért javítást, melyről áfás számlát állítunk ki, illetve igény esetén ingyenes előzetes árajánlatot adunk a várható szerviz és anyagköltségekről.
További információért, ingyenes konzultációért, illetve árajánlatért keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, vagy látogassa meg Online ügyfélszolgálat oldalunkat.

© 2010-2024 Franco-Soft Informatikai Szolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva.