Franco-Soft
Magyar English Deutsch French Romanian Russian Slovak Ukrainian

Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy Ön nem a franco-soft.hu weboldal eredeti tartalmát látja. Jelenleg a weboldal külső szolgáltatás által lefordított tartalmát látja.
A nyelvi fordítás helyenként hibás lehet, illetve a weboldalon a pénzösszegek mértékegysége (pl. USD, EUR) esetenként helytelenül jelenik meg.
A webáruházban a megrendelés és kosár funkció kizárólag az eredeti (magyar nyelvű) weboldalon lehetséges.
A fordítás szolgáltatás kizárólag tájékoztató jellegű információk megértését szolgálja, és nem tekinthető hiteles fordításnak.
A Franco-Soft Kft a nyelvi fordítási hibákból eredő károkért nem vállal felelősséget!

Megértését köszönjük!

H-P: 10 00 - 14 00
H-V: 0-24
Távsegítség


Ha megoldhatatlannak tűnő problémája van számítógépével és azonnali szakszerű segítségre van szüksége, akkor az Ön számára ideális megoldás távsegítség szolgáltatásunk. A távsegítség szolgáltatás igénylése előzetes eseti díjfizetéshez vagy előfizetéshez kötött. Igénylés előtt kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
A munka során tudomásunkra jutó elektronikus adatait, információit üzleti titokként, bizalmasan kezeljük. Igény esetén telefonos segítségnyújtást és személyes kiszállást biztosítunk ügyfeleink számára.

  • Szaktanácsadás
  • Számítógéphálózat távfelügyelete
  • Szervízcsomagok, szoftverek frissítése (jogtiszta szoftver esetén)
  • Szoftvertelepítés, karbantartás
  • Telefonos segítségnyújtás
  • Szoftveres távsegítség
  • Okostelefonos távsegítség

Szolgáltatásunk igénybevételével nincs kiszállási- és munkadíj, előre tervezhető költségekkel kalkulálhat, illetve magas rendelkezésre állási idővel és telefonos segítségnyújtással biztosítjuk informatikai rendszerének biztos és zavartalan működését.


  Távsegítség igénylése

  Távsegítség-kliens letöltése (Windows)      Távsegítség-kliens letöltése (Linux)   

  Távsegítség-kliens letöltése (Android)   


További információért, ingyenes konzultációért, illetve árajánlatért keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, vagy látogassa meg Online ügyfélszolgálat oldalunkat.

© 2010-2024 Franco-Soft Informatikai Szolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva.