Franco-Soft
Magyar English Deutsch French Romanian Russian Slovak Ukrainian

Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy Ön nem a franco-soft.hu weboldal eredeti tartalmát látja. Jelenleg a weboldal külső szolgáltatás által lefordított tartalmát látja.
A nyelvi fordítás helyenként hibás lehet, illetve a weboldalon a pénzösszegek mértékegysége (pl. USD, EUR) esetenként helytelenül jelenik meg.
A webáruházban a megrendelés és kosár funkció kizárólag az eredeti (magyar nyelvű) weboldalon lehetséges.
A fordítás szolgáltatás kizárólag tájékoztató jellegű információk megértését szolgálja, és nem tekinthető hiteles fordításnak.
A Franco-Soft Kft a nyelvi fordítási hibákból eredő károkért nem vállal felelősséget!

Megértését köszönjük!

H-P: 10 00 - 14 00
H-V: 0-24
Weboldal karbantartás


Vállaljuk weboldalak és webportálok havi átalánydíjas vagy eseti megbízás jellegű karbantartását . Cégünk folyamatos, munkalappal dokumentált havi és/vagy eseti karbantartást végez. A munka során tudomásunkra jutó elektronikus adatait, információit üzleti titokként, bizalmasan kezeljük. Igény esetén telefonos segítségnyújtást és személyes kiszállást biztosítunk ügyfeleink számára.

Karbantartási szerződés keretében ügyfeleink 7 karbantartási és rendszerfelügyeleti szolgáltatási csomag közül választhatnak hűségidős, kedvezményes konstrukcióval, illetve hűségidő nélküli szerződéssel egyaránt. A szolgáltatási csomagok összesített tartalma:

  • Adatbázisrendszer karbantartása
  • Szaktanácsadás
  • Weboldal felügyelete
  • Weboldal frissítése, aktualizálása
  • Webportál frissítése, aktualizálása
  • Webportál felügyelete
  • Webportál tartalomfeltöltése

Változó konstrukcióban igénybe vehető szolgáltatásaink már akár havi nettó 500 Ft/hó áron elérhetők.
Szolgáltatásunk igénybevételével nincs kiszállási- és munkadíj, előre tervezhető költségekkel kalkulálhat, illetve magas rendelkezésre állási idővel és telefonos segítségnyújtással biztosítjuk informatikai rendszerének biztos és zavartalan működését.


További információért, ingyenes konzultációért, illetve árajánlatért keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, vagy látogassa meg Online ügyfélszolgálat oldalunkat.

© 2010-2020 Franco-Soft Informatikai Szolgáltató Kft. - Minden jog fenntartva.